Mi kerül 437 ezer forintba az iPhone X-ben?

  Most olvastam, hogy a 256 GB-os iPhone X 437 ezer forintba kerül. Ez most komoly? Mi tud ennyibe kerülni egy telefonon? És ki tudja ezt megengedni magának Magyarországon?  Még a legjobb Samsung-ok is kb. feleannyiba kerülnek.

  Komment küldése
  • Igen, meg fogják venni és elég sokan.  Minden alkalommal, amikor kijön egy új iPhone verzó, csomóan felháborodnak az áron.

   Szerintem mindenki azt csinál a pénzével, amit akar. Hitelre én sem vennék, de ha valakinek van egy csomó pénze, mért ne.

   Egyébként meg az iPhone X lesz az első iPhone évek óta, ami jelentősen eltérő design-t kapott. Bár ki tudja, hogy ez az ár végleges-e. Az első iPhone-t 599 dollárért akarták árulni. Akkora volt a felháborodás, hogy 200 dollárral csökkentették az árát, és akik már megvették drágábban, azoknak visszaadták a különbözetet.

   Azóta rájöttek, hogy hitelre és havi törlesztőrészlettel sokkal többen megveszik magasabb áron is, mert simán kifizetnek egy alacsonyabb törlesztőrészletet minden hónapban két éven keresztül.

   Ha azt nézed, hogy a statisztikák szerint az emberek több mint négy órát töltenek naponta a mobiljukon, nem csoda,  hogy egyre nagyobb befektetés egy mobil.

   válaszolt szeptember 13, 2017
   Komment küldése

    Leginkább a márka. Azt a kis almás emblémát fizetik meg az emberek.

    válaszolt július 21, 2018
    Komment küldése