Elittárs.hu vélemények, tapasztalat? Diplomások és igényesek társkeresője.

  Rengeteget reklámozzák az Elittárs.hu társkeresőt. Megéri regisztrálni? Én hallottam már jót is, rosszat is róluk. Minden tapasztalat vagy vélemény érdekel.

  Komment küldése

   Kissé kirekesztőnek találom, hogy diplomásoknak hoznak létre egy társkereső oldalt. Bár igazából azt senki sem ellenőrzi szerintem. Szóval bárki rengisztrálhat. Akkor mitől is elit? Ja igen, attól, hogy marha sokba kerül!

   válaszolt on december 10, 2016
   Komment küldése

    Tényleg rengeteget reklámozzák. Gondolom sokan regisztrálnak rá. Engem személy szerint nem érdekel. Randivonal tökéletesen működik.

    válaszolt on november 1, 2016
    Komment küldése

     Egy csomó barátnőm regisztrált. Szerintem az online társkeresés működőképes, de nem hiszem, hogy pont ezen az oldalon fogsz “elit” társat találni. Ugyanúgy tudsz egy csomó dologra szűrni a többi társkeresőn is.  

     válaszolt on december 10, 2016
     Komment küldése

      Én regisztráltam az ingyenes verzióra, és hát nem vagyok elájulva tőle. Alapból nem lehet üzeneteket küldeni és fényképeket nézni.

      Ugye az lenne a logikus, hogy ha a fénykép alapján megtetszik valaki, akkor előfizetek, hogy írhassak neki. Vagy fordítva, levelezek valakivel a profilja alapján és amiatt fizetek elő…

      De a legnagyobb probléma, hogy nem lehet keresni. Van nekik valami hiper szuper algoritmusuk, és a hosszas kérdőív kitöltése után a rendszer ajánl neked matcheket. És ha én nem értek egyet a rendszerük ajánlásával?

      Összességében nem jött be, maradok a többi, “hagyományos” társkereső oldalnál.

      válaszolt on július 25, 2017
      Komment küldése

       Egyetértek etuka-val. A hosszú kérdőív után az Elittárs rendszere által felajánlott találatok nem tetszettek. És keresni csak úgy nem lehet.

       Szintén érdemes tudni, hogy a többi társkeresőhöz képest nagyon drága. Ár-érték arányban valahol a béka … alatt van szerény véleményem szerint. A marketingje viszont nagyon jó.

       válaszolt on augusztus 7, 2017
       Komment küldése

       A válaszod

       A válasz elküldésével elfogadod a adatvédelmi nyilatkozatunkat és a felhaszálási feltételeket.