Elittárs.hu vélemények, tapasztalat? Diplomások és igényesek társkeresője.

  Rengeteget reklámozzák az Elittárs.hu társkeresőt. Megéri regisztrálni? Én hallottam már jót is, rosszat is róluk. Minden tapasztalat vagy vélemény érdekel.

  Miért nem próbálod ki? Van ingyenes verzió is. Igaz nem sok mindent lehet vele kezdeni.

  augusztus 22, 2017.
  Komment küldése
  • Kissé kirekesztőnek találom, hogy diplomásoknak hoznak létre egy társkereső oldalt. Bár igazából azt senki sem ellenőrzi szerintem. Szóval bárki rengisztrálhat. Akkor mitől is elit? Ja igen, attól, hogy marha sokba kerül!

   válaszolt december 10, 2016
   Komment küldése

    Tényleg rengeteget reklámozzák. Gondolom sokan regisztrálnak rá. Engem személy szerint nem érdekel. Randivonal tökéletesen működik.

    válaszolt november 1, 2016
    Komment küldése

     Egy csomó barátnőm regisztrált. Szerintem az online társkeresés működőképes, de nem hiszem, hogy pont ezen az oldalon fogsz “elit” társat találni. Ugyanúgy tudsz egy csomó dologra szűrni a többi társkeresőn is.  

     válaszolt december 10, 2016
     Komment küldése

      Én regisztráltam az ingyenes verzióra, és hát nem vagyok elájulva tőle. Alapból nem lehet üzeneteket küldeni és fényképeket nézni.

      Ugye az lenne a logikus, hogy ha a fénykép alapján megtetszik valaki, akkor előfizetek, hogy írhassak neki. Vagy fordítva, levelezek valakivel a profilja alapján és amiatt fizetek elő…

      De a legnagyobb probléma, hogy nem lehet keresni. Van nekik valami hiper szuper algoritmusuk, és a hosszas kérdőív kitöltése után a rendszer ajánl neked matcheket. És ha én nem értek egyet a rendszerük ajánlásával?

      Összességében nem jött be, maradok a többi, “hagyományos” társkereső oldalnál.

      válaszolt július 25, 2017
      Komment küldése

       Egyetértek etuka-val. A hosszú kérdőív után az Elittárs rendszere által felajánlott találatok nem tetszettek. És keresni csak úgy nem lehet.

       Szintén érdemes tudni, hogy a többi társkeresőhöz képest nagyon drága. Ár-érték arányban valahol a béka … alatt van szerény véleményem szerint. A marketingje viszont nagyon jó.

       válaszolt augusztus 7, 2017
       Komment küldése

        Mivel mindenhol csak negatív véleményeket látok, gondoltam megosztok egy pozitívat is. Három hónapja regisztráltam az Elittársra és egy hónap után találkoztam a jelenlegi párommal. Nagyon jól megértjük egymást, és a barátaink szerint is egymásnak vagyunk teremtve. Még korai kimondani, de úgy érzem megtaláltam az igazit. Szóval ne adjátok fel. Ha nekem működött, bárkinek működhet.

        válaszolt augusztus 22, 2017
        Komment küldése